New Page 2

 

Welcome to SDR!

  • Amused
  • Angry
  • Annoyed
  • Awesome
  • Bemused
  • Cocky
  • Cool
  • Crazy
  • Crying
  • Down
  • Drunk
  • Embarraded
  • Enraged
  • Friendly
  • Geeky
  • Grumpy
  • Happy
  • Hungry
  • Piratey
  • Poorly
  • Sad
  • Shy
  • Sneaky
  • Tired
  • + Reply to Thread
    Results 1 to 4 of 4

    Thread: Help Setting Up Apex

    1. #1
      goody's Avatar
      goody is offline Premium Member
      My status is: Upgrading to 150g soon!
       
      I am:
      Set you mood here...
       
      Join Date
      Nov 2007
      Location
      Carlsbad
      Posts
      2,584

      Help Setting Up Apex

      So I purchased a used Apex from Danny (jada1) a few years ago. Have had it stored since build was not moving along. Now that I have a small tank set up, I wanted to start using the Apex. Following the website instructions for getting started is not working. Everything is plugged in but EB8 is flashing yellow and Display is solid blue. I did create an account on ApexFusion but I can't link the unit to my account since I don't have a "token". Not sure how to get one. Hoping this is my problem and someone on here can help.

      Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
      150g glass w/ corner overflow , 60g sump w/refugium, Eheim 1262 return, SRO 2000int skimmer, ATI Dimmable Sunpower 8x54w fixture, 2 Tunze 6105 and 2 tunze 6025 modded.

    2. #2
      russ13 is offline Registered User
      Enter Status Here..
       
      I am:
      Set you mood here...
       
      Join Date
      Jul 2010
      Location
      Lake Elsinore
      Posts
      480
      There is an apex forum with tons of good info. I had problems setting mine up, I went there and got it working

    3. #3
      TYDY is offline Registered User
      Enter Status Here..
       
      I am:
      Set you mood here...
       
      Join Date
      Feb 2018
      Location
      Carlsbad (La Costa)
      Posts
      1,164
      Quote Originally Posted by russ13 View Post
      There is an apex forum with tons of good info. I had problems setting mine up, I went there and got it working
      +1 also Neptune support was pretty helpful when I was having issues.


      Sent from my iPhone using Tapatalk

    4. #4
      goody's Avatar
      goody is offline Premium Member
      My status is: Upgrading to 150g soon!
       
      I am:
      Set you mood here...
       
      Join Date
      Nov 2007
      Location
      Carlsbad
      Posts
      2,584
      Thanks. Will check forum, but also put in a ticket with neptune support.

      Forgot to mention that my base unit light is solid yellow and from reading many threads, it sounds like my issue is needing to update firmware. This makes sense since it hasn't been used/on for 3 years.

      Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
      150g glass w/ corner overflow , 60g sump w/refugium, Eheim 1262 return, SRO 2000int skimmer, ATI Dimmable Sunpower 8x54w fixture, 2 Tunze 6105 and 2 tunze 6025 modded.

    + Reply to Thread

    Thread Information

    Users Browsing this Thread

    There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

       

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts